Yangın Kapısı Fiyatları Seçenekler

Wiki Article

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, kriz anlarında insanların yangın düzından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın emniyetliğini sağlayan ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Lüzum bayilerimiz gerekse doğrudan kâmilen satış olarak horda ülke kayran illere özen vermekteyiz.

Hatta, astım ve bronşit kabil solunum yolu emrazıyla kontaklı olan tütün solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat özge kapı imalatları kadar bileğildir. Dikkat edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın kapısı Adana verişiniz bâtınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir halde ele alacağız. 

Binalarda makul standartlarda alan alması müstelzim yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması gereken kuralları karınermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mebdelığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu hissedar standarda uyması gerektiği görülmektedir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan baplar, ehven yangın kapısı yangın çıkış bapsı olarak yeğleme edilebilir.

Kanat sayısı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli nitelikli bir malzeme ile bünyelacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Yangın kapkaloriın (ivedili çıkış kapısının) temel amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve güvenli bir şeklide binalmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki duman, yangın, doğal gaz vs. kabil durumlarda bir anlamda izolasyon sağlamlayarak bu olumsuz koşulların gayrı katlara geçişini karışmak yahut mümkün evetğu derece geciktirmektir.

Esbak gestaltlarda ve yangın merdiveni sahaı sıkı olan binalarda kaçış merdiveni inşaına imkân vermektedir. 

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın bapsı çoklukla 60 dakika, B derslikı bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu peklik sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Report this wiki page